11.01.2023

UltraCare

Čo je UltraCare a čo ponúkame.

UltraCare je značka pôsobiaca na slovenskom trhu už od roku 2016. Ktorá zabezpečuje pre našich klientov luxus a „ŠETRÍ VÁŠ ČAS“.

Vieme ako je dôležite mat‘ doma čisto a poriadok. Ale skĺbiť to s každodennými náročnými dňami podnikateľa je zložité. Preto sme priniesli na slovenský trh niečo, čo Vás určite zaujme. A skúsenosti s tým mame.

Čo vlastne ponúkame? Je to jednoduché. Ponúkame Vám možnosť oslobodiť sa od domácich práci a každodennej starostlivosti o domácnosť. Doprajte si viac luxusu a nechajte starostlivosť o Vašu domácnosť na nás. Ušetrite čas, ktorý viete určite využiť lepšie. Či už na Váš business alebo pre Vám srdcu najbližších.

Z vlastných skúsenosti vieme, že čas je neúprosný a nedá sa kúpiť. Nevieme urobiť z 24 hodín 27. Vieme ale ako váš čas ušetriť. Ponúkame chyžné, ktorých výkon v percentách by sa dal vyjadriť číslom minimálne 110. Váš domov bude zakaždým čistý, voňavý a prijemný. Jednoducho povadene, vždy bude vyzerať ako novy.

Naše chyžné sú starostlivo vybrane len s najlepšími referenciami a kvalitou. Minimálne 5 ročnou skúsenosťou pracovať v rodinách a domácnostiach v zahraničí.

Ak Vás to zaujalo pozrite si naše balíky, ktoré ponúkame TU, alebo nás kontaktujte a my Vám určite radi poradíme.