31.01.2023

Chyžna

Chyžna u Vás doma.

Radi by sme Vám predstavili službu, v ktorej sme lídrami na slovenskom trhu a to už od roku 2016.

Prvá otázka bude načo chyžnú? Na to mame jednoznačnú odpoveď: „ŠETRÍ VÁŠ ČAS“. Čas, ktorý vždy bol na nezaplatenie a obzvlášť v tejto dobe. Ale my Vám ho vieme ušetriť a v nemalej miere. V dnešnej dobe je všetko uponáhľane a človek nemá na nič čas tak prečo si ho neušetriť tam kde môžete. A zároveň sa zbaviť každodennej starostlivosti o domácnosť. Ak si čas naozaj vážite a mate možnosť prijať chyžnú na domáce prace (mimochodom v západnej Európe alebo v iných vyspelých krajinách úplne bežné) tak tato služba je pre Vás ako stvorená.

Ďalšou otázkou určite bude, prečo práve naše chyžné a v čom sú iné? Naše chyžné sú ženy zo zahraničia, ktoré plynule rozprávajú po anglicky. Dbajú na úplnú čistotu a poriadok, na každý detail v domácnosti, sú veľmi milé a komunikatívne, sú vďačne a veľmi ústretové. Svoju prácu vykonávajú na 110%. a to je overený fakt u našich mnoho spokojných klientov.

Druhou výhodou, prečo naše chyžné je, že kľúčom nasej služby v domácnosti je „diskrétnosť“, ktorá popri kvalite dodávanej služby je dôležitá pri výbere našimi klientami. Do tretice, veľká výhoda, keďže rozprávajú plynulo po anglicky je, že môžu pomôcť s angličtinou či už Vám alebo Vašim deťom. A to bez nejakých príplatkov.

Ak Vás to zaujalo pozrite si naše balíky, ktoré ponúkame TU, alebo nás kontaktujte a my Vám určite radi poradíme.